Branding & design

Lad din brandidentitet blomstre

Slack ikke med dit grafiske arbejde! Branding og design går hånd i hånd som essentielle elementer i, at forme og repræsentere din virksomheds identitet. Gennem personligt design, farver, logoer og budskaber kan du skabe en mindeværdig og genkendelig brandidentitet, der skiller sig ud i mængden

Hvis du har brug for:

→ Grafisk materiale

Vi skaber unikt grafisk materiale, der afspejler din virksomheds identitet. Vores ekspertise strækker sig fra online til offline medier, så du er klædt på med det rette materiale til at promovere din virksomhed.

→ fornyelse af din brand identitet

Lad os fornye din brand identitet med optimering af farver, former og tekster. Vi sikrer at din identitet afspejler din forretnings kvalitet. 

→ templates tilpasset din forretning

Vi udarbejder skabeloner, som gør det bekvemt for dig. Med forarbejdet grafisk indhold gør du det nemt for dig selv, at bevare din brand identitet lige fra præsentation, til tilbud til content pillars på sociale medier. 

sådan kan vi hjælpe dig

Fra den første streg i dit logo til farven på dit katalog sikrer vi, at dine værdier afspejles

I takt med at konkurrencen stiger og forbrugerne bliver mere kræsne stiger vigtigheden af din forretnings branding. Dit brand bliver bedømt på alle parametre, så tøv ikke med at udfolde din identitet gennem visuelt fængende design. Vi står klar til at hjælpe dig med at skille dig ud, så du bliver det fortrukne valg. 

Derfor er vi de rette for dig

Hvis du ikke ved hvad du skal gøre, hvordan du skal gøre eller hvilke farver, formater eller former du skal bruge, så led ikke mere – løsningen er lige her!   

Vores dygtige uddannet grafiske specialist står klar til at tage dit brand til nye højder. Med professionel viden indenfor branding og design er du et skridt nærmere at blive din målgruppes fortrukne valg. 

Det kan du forvente:

Et design som skaber opmærksomhed, og tiltrækker din målgruppe

Man behøver ikke at være stor for at være stærk. Vi sikrer at dine unikke kvaliteter bliver fremhævet, så du bliver et stærkt brand, der sidder fast hukommelsen.

Det synes andre

Reconekt hjalp os med at optimere vores digitale tilstedeværelse på sociale medier. Fra første møde var vi hos Brush Buddy ikke i tvivl om deres ekspertise indenfor området. De er enormt profesionelle i deres arbejdsgang, og gør processen utrolig overskuelig, så det er nemt for os at følge med i.

— Frederik Schmidt, brushbuddy

Kontakt os når som helst

vi er her for at hjælpe dig