Vi GIVER DEN SAMME NÆRVÆR OG TRYGHED 
SOM DU GIVER TIL DINE KUNDER

Vi går langt for at lære din virksomhed at kende, forstå dine mål og identificere de unikke udfordringer, som dig og din forretning står over for. Vi tror på, at den nære relation skaber de bedste resultater, og sætter derfor en ære i gennemsigtighed, ærlighed og loyalitet. Hos os brænder vi for din virksomhed, din succes og dine resultater.

Ønsket om at kombinere visuel kreativitet med professionel og bæredygtig digital strategi blev i 2023 startskuddet for Reconekt. Bag Reconekt står Cecilie Bukrinsky og Kristine Wehner – to passionerede og kreative sjæle, som har slået erfaring og visioner sammen for at skabe et enestående firma.

Mød vores team
Hjernerne bag forretningen

Kristine wehner
Pr og kommunikation
TLF.: +45 27 79 30 81
Mail: Kristine@reconekt.dk

Cecilie Bukrinsky
SoMe specialist og Grafisk design
TLF.: +45 51 14 50 60
Mail: Cecilie@reconekt.dk

Signe Harbo
Kreativ assistent
Mail: signe@reconekt.dk

Caroline højberg
Social media assistent
Mail: caroline@reconekt.dk

Vi er dine nære  samarbejdspartnere  

Vi forstår at du afsætter dine hårdt tjente penge med tiltro til os, og at vi kan skabe resultater for dig på det digitale marked. Derfor har vi hos Reconekt også valgt ikke at have lange, urimelige og skjulte kontrakter, som binder dig på hænder og fødder. Vi sætter en ære i ærlighed og loyalitet, og tror på at en god og gennemsigtig relation skaber det bedste samarbejde.

Skal vi snakke sammen?
Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur hurtigst muligt

8 + 9 =