E-mail marketing

Den mest effektive markedsføringsform

Med strategisk e-mail marketing kan du nå ud til dine nuværende og potentielle kunder med alt lige fra særlige tilbud til nyheder eller information. Du kan med e-mail marketing pleje dine kunder gennem den nærværende og personlige relation og sikre dig, at dine leads forbliver interesseret i din forretning og dit communinty.

Hvis du har brug for:

→ at pleje dit kundesegment

Kan du med e-mail marketing kommunikere 1:1 med specifikke kundesegmenter gennem personalisering i dine nyhedsbreve og flows. Du kan med segmentering skabe mails, som giver værdi, plejer og styrker relationen mellem dine kunder og din forretning.

→ Budgetvenlig markedsføring

E-mail marketing er effektivt, fordi det giver direkte adgang til målgruppen og mulighed for personlig kommunikation. Faktisk er det den mest profitable owned media kanal overhovedet, med en gennemsnitlig ROI på 235 kr. for hver 6 kr. der bliver brugt.

→ At skille dig ud fra mængden

Unikt indhold i nyhedsbreve er afgørende, da det tiltrækker opmærksomhed og differentiere dig fra dine konkurrenter. Det skaber merværdi hos din målgruppe, og øger chancerne for at fastholde deres interesse og engagement, så de forsat forbliver aktive i dit community. 

sådan kan vi hjælpe dig

Vi kombinerer grafisk design med visuel kommunikation og plejer dit community.

 

Vi forvandler din e-mail marketing ved, at integrere avanceret teknik og kreativ grafisk materiale. Vores ekspertise i teknologiske løsninger og visuel æstetik vil give dig en markedsføringsstrategi, der skiller sig ud fra konkurrenterne og efterlader et bemærkselsværdigt indtryk hos din målgruppe.

Derfor er vi de rette for dig

Hvis du finder det overvældende, at skulle  skabe en engagerende tekst, attraktivt grafisk indhold og samtidig opnå succes med dine e-mails, så er vi her for dig.

Vi sætter en ære i at bidrage til din succes, og benytter aktivt data med det formål, at sikre du opnår den maksimale effektivitet, og de bedste resultater for din forretning. 

 

Det kan du forvente:

Et community hvor kunder og forretning er i øjenhøjde

Gennem effektiv e-mail marketing sikrer vi, at dine kunder bliver påmindet dine produkter eller services, og derved bevarer interessen. Ved kombination af stilren grafisk design og visuel kommunikation gør vi det spænende, at modtage nyheder fra din forretning.

Det synes andre

Reconekt hjalp os med at optimere vores digitale tilstedeværelse på sociale medier. Fra første møde var vi hos Brush Buddy ikke i tvivl om deres ekspertise indenfor området. De er enormt profesionelle i deres arbejdsgang, og gør processen utrolig overskuelig, så det er nemt for os at følge med i.

— Frederik Schmidt, brushbuddy

Kontakt os når som helst

vi er her for at hjælpe dig