E-Commerce

Skab interesse gennem dit digitale butiksvindue

Med en e-commerce strategi tilpasset til din virksomhed kan du effektivt udnytte din hjemmeside som et værktøj til at styrke din branding og vækste din forretning. 

Hvis du har brug for:

→ Udvikling af e-handelsplatform

Vi udvikler og designer skrædersyede e-handelsplatforme ud fra dine behov og ønsker. Fra koncept til implementering tager vi hånd om hele processen, så du får en hjemmeside, der afspejler din virksomheds identitet og tiltrækker din målgruppe.

→ optimering af din e-handelsplatform

Fra analyse til færdig make-over skaber vi rammerne for en bæredygtig hjemmeside, som både er intuitv, effektiv og æstetisk. Vi sikrer synergi på tværs af platforme, og sørger for at dine kunder for en oplevelse udover det sædvanlige allerede inden, at de har lagt produktet i kurven.

sådan kan vi hjælpe dig

Vi skaber skræddersyede e-commerce løsninger, der er målrettet dine behov og mål.

Hos Reconekt implementerer vi e-commerce strategier, der er tilpasset din virksomheds identitet og målgruppe. Uanset om det er hjemmesideudvikling, konverteringsoptimering, brugeroplevelsesforbedringer eller lancering af nye produkter, er vi her for at hjælpe dig. 

Derfor er vi de rette for dig

Hvis kodning, spacing og hover er fremmede ord for dig, så kan du ånde lettet op. Vi klarer det hele for dig!

Vi er dine e-commerce specialister, der står klar til at navigere dig gennem den tekniske kompleksitet. Vi sætter en ære i at optimere og forbedre, hvorfor at vi altid udarbejder hjemmeside analyser, så vi ved præcis hvordan vi opnår dit digitale potentiale.

Gennem erfaring og ekspertise har vi tilegnet os viden og kompetencer om e-handelsrejsen, som gør os i stand til at skabe løsninger, der harmonerer med din brandidentitet.

Det kan du forvente:

En hjemmeside bygget på et bæredygtigt fundament

Vi stræber konstant efter at følge den digitale udvikling, men ved også, at hjemmesideudvikling og optimering er en større og dyrbar proces. Hos Reconekt skaber vi hjemmesider med lange levetider, så du ikke skal bruge dine hårdt tjente penge på jævnlige optimeringer.

Det synes andre

Reconekt hjalp os med at optimere vores digitale tilstedeværelse på sociale medier. Fra første møde var vi hos Brush Buddy ikke i tvivl om deres ekspertise indenfor området. De er enormt profesionelle i deres arbejdsgang, og gør processen utrolig overskuelig, så det er nemt for os at følge med i.

— Frederik Schmidt, brushbuddy

Kontakt os når som helst

vi er her for at hjælpe dig