Vi er sat i verden for at bringe din forretnings fulde potentiale til live

Digital performance er hårdt arbejde, som kræver både dedikation og ihærdighed. Konkurrencen stiger, algoritmerne ændrer sig, og nye trends opstår – det er til at blive skør af, vi hører dig. Heldigvis for dit brand, så er vi et team af passionerede eksperter, som står klar til at hjælpe dig.

Billeder + video

01. Content creation

Få afspejlet den høje kvalitet i dine produkter med tilsvarende flotte billeder og videoer. Vi laver creative direction ved hvert content shoot, så vi sikrer at du får det bedste materiale til dine sociale platforme.

Denne service er for dig hvis: du føler at dit content er alt for ens, og ikke opnår den ønskede performance.

Instagram + facebook + tiktok

02. SoMe management

Vi forstår, at det kan være en udfordring at holde sine sociale platforme aktive, samtidig med at man driver en forretning. Få tid til at fokusere på det du er bedst til, ved at lade os håndtere dit organiske indhold på Instagram, Facebook og Tiktok.

Denne service er for dig hvis: du føler at du bruger for lang tid på at opretholde din digitale tilstedeværelse.

Grafisk design

03. Branding & design

I en tid, hvor visuel appel er afgørende, stiger betydningen af kreativt grafisk design markant. Gennem samarbejde realiserer vi de optimale grafiske løsninger, der harmonerer perfekt med din brands identitet.

Denne service er for dig hvis: du mangler en til at løfte en kreativ opgave eller ønsker et re-design af dit brand.

Digitalt + trykt

04. PR & influencere

Skab enestående eksponering og dybdegående fortællinger om dit brand ved hjælp af vores skræddersyede tilgang til PR og influencer marketing. Vi formår at omdanne produkter og services til samtaleemner og knytte dem sammen med toneangivende stemmer for at generere en uundgåelig summen omkring din forretning.

Denne service er for dig hvis: du vil nå ud til endnu flere potentielle kunder, og sikre at din virksomhed får den omtale, som den fortjener.

annoncering

05. Meta annoncering

Meta annoncering giver mulighed for at måle og analysere effektiviteten af dine betalte annoncer i realtid. Ved at tracke vigtige nøgletal kan vi evaluere kampagnens succes og finjustere den for, at opnå endnu bedre resultater, så dine annoncekroner udnyttes bedst muligt.

Denne service er for dig hvis: du ønsker konkret data på dine markedsføringsindsatser.

Digitalt + trykt

06. E-mail marketing

Med e-mail marketing får du mulighed for at personliggøre din kommunikation, og sikre at den lander direkte i din målgruppes indbakke. 

Denne service er for dig hvis: du ønsker at en budgetvenlig men yderst effektiv markedsføringsform. 

HjemmEsideudvikling + optimering

07. E-commerce

Med en e-commerce strategi tilpasset til din virksomhed kan du effektivt udnytte din hjemmeside som et værktøj til at styrke din branding og vækste din forretning.

Denne service er for dig hvis: Vi udvikler og designer skrædersyede e-handelsplatforme ud fra dine behov og ønsker.

vi er til for at hjælpe dig

Vi går op i mennesket bag virksomheden

Hos Reconekt brænder vi for at nå dine mål, skabe din vækst og se dig få succes. Vi sørger for at vidensdele, så vi sikrer, at vores kunder er godt klædt på til den digitale verden. Et bærende element for os er mennesket bag virksomheden og dets menneskes visioner.
Vi ved, at ikke to virksomheder er ens, og skræddersyer derfor altid vores strategier og services til hver enkelt virksomheds behov og mål. 

Hos Reconekt sætter vi en ære i det loyal, gennemsigtige og troværdige samarbejde. Derfor har vi også valgt ikke at have urimelige opstartsfee, lange bindinger og skjulte kontrakter. Vi er din nære samarbejdspartner, som ønsker at give dig den samme nærvær og tryghed, som du giver til dine kunder.

 

Kontakt os når som helst

vi er her for at hjælpe dig